Noticias

Imma Roquet se impuso en la grande con Nepalina C

"

El jove genet català Sergi Segura ha tingut un debut immillorable en el CSN2* que es disputa fins al diumenge en les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. Amb Chadetty i Cassiana va ser primer i segon, respectivament, en la prova inaugural del concurs disputada en dues fases especial. Li va seguir l´amazona del Polo, Maya Torres, amb Artosec Z.
La competició que compta amb la participació de cent seixanta binomis, ha prosseguit amb la prova sobre 1,20 m, un barem A amb cronòmetre, en el qual ha vençut amb autoritat Gonzalo de Almeida muntant a Goldengrass Koi D’Ehnbour. María Eugenia Zegrí li va seguir amb Opa`KB i Mar Millanes va ser tercera muntant a Latura del Maset.
Carme Ollé, segueix en ratxa, i es va imposar amb N’Est pas Gay en la prova en dues fases especial disputada sobre 1,10 m, seguida per Valeria Bernat i Nimba Dan . En tercer lloc es va classificar Paula Colomer amb Firano.
La competició es reprendrà demà a partir de les 09.30 h.

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com