Noticias

Sergi Segura ganó el GP con Chadetty

"

Sergi Segura amb Chadetty ha realitzat els dos únics recorreguts sense penalització de la prova que li han valgut el triomf en Gran Premi del CSN2* disputat en el Reial Club de Polo de Barcelona. El genet català sumava així la seva segona victòria en aquest CSN2* que ha comptat amb la participació d´un total de cent seixanta binomis. A un punt de penalització per excés de temps ha quedat Estrat Mateu amb Droi, seguit per Imma Roquet i Insígnia del Maset que han quedat tercers en la prova regna d´aquest esdeveniment.

Margaret Mollet muntant a Auxerra ha estat la millor de la prova de dificultats progressives d´1,30 m. Laura Roquet amb Jalinka van Orshof ha estat la segon, seguida per Christian Mercier i Louna Z.

Gonzalo de Almeida muntant a Goldengrass Koi D’Ehnbour ha tornat a imposar-se en la prova d´1,20, després de la seva victòria en la jornada inaugural, per davant Tino Torres amb Grup Prom Baby Blue Z i Alejandra Fransitorra muntant a Ramira que ha quedat tercera.

La competició ha conclòs amb el triomf de Pablo Cirera amb Roger M en la prova d´1,10 m, seguit per Coraima García muntant a Aretta SR i Joan Martínez amb Zostella.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com