Noticias

Beatriz Ferrer Salat se impuso en la San Jorge

"

Amb la victòria d´Imma Roquet amb Nepalina en la prova gran disputada per al barem A amb cronòmetre va finalitzar la segona jornada del CSN2* que s´està disputant en el Real Club de Polo de Barcelona. Carlota Vilarrubí muntant a Hector VH End House ha estat la segona, seguida pel guanyador d´ahir, Sergi Segura amb Chadetty.

En la prova d´1,20 m el més ràpid sense penalització dels deu binomis que han passat al desempat ha estat Encert Torres muntant a Grup from Baby Blue Z seguit per Raquel Gatell amb Erasme. La tercera plaça ha estat para Oriol Pradells muntant a Weyden.

Pablo Cirera amb Roger M ha estat el millor d´1,10 m, seguit per Coraima García muntant a Aretta SR. Alejandro Batlle ha completat el podi amb Ferro.

La competició es reprendrà demà a partir de les 09.30 h.

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com