Noticias

Beatriz Ferrer Salat ganó con Edgar Wallace la San Jorge-Jóvenes Jinetes Equipos

"

L´excel·lent actuació de Beatriz Ferrer Salat amb Edgar Wallace li va valer el triomf en la Sant Jordi, prova en la qual van competir un total de dotze binomis dels més de seixanta participants en el CDN2* que es disputa aquest cap de setmana en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona.

Paloma Parga muntant a Lord in Motion no va tenir rival en la Clàssica 1, mentre Abril Serà amb Royal Crash i Anna Aristova amb Kleppenhuis Seabiscuit van ser les millors en Juvenils 0* Equips i Juvenils Equips.

La jornada va començar amb la Preliminar de 4 anys amb la victòria de Jorge Clots muntant a General. En 5 anys va tornar a guanyar Beatriz Ferrer Salat muntant a First Lady.

La Rider 1 va ser para Idoia Roger amb Tirat, mentre en Alevins Equips Va guanyar Alicia García amb Long Long Time.

El concurs va prosseguir amb els triomfs en Infantils Equips de Ekaterina Aristova amb Shania, en Ponis Equips de María Guerrero muntant a Donin Ostrik’s Marah i de Jordi Domingo amb Mango Statesman en la Intermèdia B.

La segona jornada del CDN2* comença aquest matí a les 09.00h.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com