Noticias

Los Jumpings de Navidad cierran el año deportivo

"

Després de la seva victòria ahir en la San Jorge, l´amazona olímpica, Beatriz Ferrer Salat, ha tornat a imposar-se en la San Jorge-Joves Genets Equips muntant a Edgar Wallace. En la Intermèdia I el millor ha estat Luis Fabregat amb Volvo, mentre Paloma Parga guanyadora ahir de la Clàssica I, tampoc ha tingut rival en la Clàssica 2 muntant a Lord in Motion.
La segona jornada del CDN2* que s´ha disputat en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona ha començat amb la prova de 4 anys i el triomf de Jorge Clots muntant General. En 5 anys s´han imposat Beatriz Pérez i Omega Samba.
La prova de Rider 2 ha estat para Idoia Roger amb Tirat, mentre Alicia García amb Long Long Time ha estat la millor en Alevins Individual. Ekaterina Aristova amb Shania ha guanyat Infantils Individual i Anna Sospedra ha fet el propi muntant a Benaigua.
L´últim concurs de doma de l´any en el club barceloní ha conclòs amb l´exhibició d´Abril Serà i Royal Crash en Juvenils 0* Individual i el triomf d´Anna Aristova amb Wilkinson.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com