Noticias

La británica Jemma Kirk hace doblete en el CSI1* del Polo

"

Després de la seva victòria en la prova petita de la jornada inaugural, el donostiarra Gonzalo Busca ha demostrat formar el binomi perfecte amb Paprika Gesmeray en imposar-se en el desempat del petit gran premi als seus quatre contrincants. Marie Demonte de França amb Stella D’Armanville ha estat segona, seguida pel seu compatriota Melanie Tricoct muntant Toundra Gesmeray.
L´amazona de Madagascar, Vanessa Norblin, i Nebula, amb un recorregut sense penalització i excel·lent crono, s´han fet mereixedores de la primera plaça de la prova gran –barem A.C. C.- de la segona jornada del CSI1* que s´està disputant en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona. El francès Axel Narolles amb Seltique ha estat segon, seguit per la britànica Jemma Kirk muntant a Quelist. Imma Roquet ha estat la millor espanyola, classificant-se quarta amb Ilanta del Maset.
En la prova petita de velocitat i manejabilitat, la més ràpida ha estat la francesa Caroline Clavel amb Sirius de Soult. El genet del RCPB, Flavian Buadat, muntant a Rihanna in Live s´ha classificat en segona posició i Hannah Akerblom montnado a I-Lucky ha estat tercera.
La tercera i última jornada del CSI1* que compta amb la participació de 240 cavalls i genets i amazones de 12 nacions prosseguirà matí a partir de les 09.30h.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com