Noticias

El Polo despide la temporada con dos CSN de 4 y 5*

La pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona acollirà el cap de setmana vinent el primer dels dos concursos de salts nacionals que es disputaran al llarg del mes de juny en les instal·lacions olímpiques del club barceloní.

Han confirmat la seva participació més de trescents cinquanta binomis amb genets i amazones procedents de totes les comunitats espanyoles. Teresa Blázquez, Miriam Garcia-Amado, Cristina Toda, Paloma Barceló, Leticia Riva, Laura Roquet, Carlos Catalàn, Mariano Martínez Bastida, Armando Trapote, Alfonso Arango, Primitivo Nieves, Francisco Goyoaga i Santiago Núñez, entre molts altres, prendran part en aquest esdeveniment que, juntament amb el de la setmana vinent, acomiadaran la temporada de salt en el RCPB fins al proper mes de setembre, coincidint amb la disputa del CSIO Barcelona.

Al llarg de tres jornades es disputaran un total sis proves oficials diàries amb altures entre 1,20 i 1,45 metres i les proves de cavalls joves de 5, 6 (puntuables para Ancades) i 7 anys, a més de les complementàries (1,10, 1,00 i 0,80 m) que tindran lloc de forma simultània en la pista de caballerizas.

Elena Boix, com a directora tècnica del concurs, serà l'encarregada de dissenyar els diversos traçats d'una competició que arribarà el diumenge al seu punt més àlgid, amb la disputa del Gran Premi.

El concurs començarà el divendres a partir de les 08.30 h amb les proves destinades als cavalls joves, mentre les complementàries de disputaran en caballerizas, a partir de les 16.30 h.

La competició podrà seguir-se en viu a través d'http://bit.ly/2rud3xq.

L'entrada al recinte esportiu estarà oberta i és gratuïta per a tots els afeccionats.


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »




El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com