Noticias

La britànica Catherine Fowdrey guanya la gran a dues mànigues en el CSI de veterans

Catherine Fowdrey s'ha proclamat avui vencedora de la prova amb la qual ha finalitzat el CSI Ambassador Class que s'ha disputat durant tres dies en el Reial Club de Polo de Barcelona. Amb Emalia ha estat la més ràpida, sense penalització, en les dues mànigues de la prova qualificativa per a la Copa d'Europa 2018 en la qual han competit un total de setze binomis.

La irlandesa Madelaine Gervais ha estat segona amb Mis Clinton, seguida pel belga Benedicte Dewez i Ilena VD Mispelaere.

En la prova petita a dues mànigues, qualificativa per la Challenge Cup 2018, ha guanyat la francesa Nahtalie Andrieu muntant a Quiet D’Estel. L'italià Marco Carlo Montorsi ha estat segon amb Winnetoe i Alain Michy de França amb Quettynella, tercer.

La tercera o última jornada de l'internacional de veterans ha començat amb una prova petita de dificultats progressives i el triomf del francès Alain Michy muntat a Novation. Silvia Messler d'Alemanya ha estat segona amb Charly 1452 i l'holandesa Stefanie Müller tercera amb Waiko 29.

En la mitjana, també de dificultats progressives, ha tornat a despuntar una amazona. En aquest cas l'alemanya Heike Zinser amb Sharny, seguida per Anne Berry d'Anglaterra i Urio i el seu compatriota James Loffett amb Falline.

El millor competidor espanyol ha estat José Miguel Rosillo que amb Warrior D’Aix Z ha guanyat la gran, un barem A amb cronometro, deixant la segona plaça per Pascale Geneste de França amb Sali Mioche, i la tercera per a un altre espanyol, Jesús Dolz, i Nanteuil. Entre els representants espanyols també ha destacat Xavier Benrat amb Amore, setè de la classificació.


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com