Noticias

Barcelona Polo Challenge Negrita Cup llega a su 46 edición

La soprano Ainhoa ​​Arteta, ambaixadora de la Barcelona Equestrian Challenge, ha estat l´encarregada de lliurar la mona a Juana Martín, adjunta a direcció de Càritas

La Barcelona Equestrian Challenge ( BECH ) ha lliurat aquesta tarda la seva Mona de Pasqua solidària a Càritas en un acte celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona. La soprano Ainhoa ​​Arteta, ambaixadora de la BECH, ha estat l´encarregada de lliurar la mona a Juana Martin, adjunta a direcció de Càritas Diocesana de Barcelona .

"És un orgull per a nosaltres poder col · laborar amb Càritas", ha afirmat durant l´esdeveniment Luis Comas, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona, "ja que un dels objectius de la BECH és vincular-se amb la ciutat de Barcelona i els seus ciutadans", ha afegit. L´acte també ha comptat amb la presència de Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l´Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l´Ajuntament de Barcelona; Marta Caramés, responsable del projecte Paidós; Flora Miserachs, artista floral.

La Mona, formada per la figura del cavall com a protagonista i gran quantitat de peces de dolços i xocolata, es destinarà als usuaris del centre Paidos Barceloneta, un espai per acompanyar famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys que viuen un moment vulnerable i busquen millorar la seva situació.

Aquest projecte de Càritas té com a objectiu pal·liar els efectes de la pobresa infantil i prevenir els factors de cronificació mitjançant un treball intensiu, integral i integrat amb les famílies, els agents socials i la comunitat.

La BECH és un ambiciós projecte de promoció impulsat per l´Ajuntament de Barcelona i el Reial Club de Polo de Barcelona, ​​amb l´objectiu d´apropar el món del cavall a la societat en general. Consta de quatre eixos: esport, salut, educació i cultura. Precisament , l´acció celebrada aquesta tarda s´encaixa dins de l´eix cultural .

 

 

 

 

 

 

 


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com